• BZL-3(2)
  • BZL-2(2)
  • BZL-1(2)
  • Closeup of generic CNC drill equipment. 3D illustration

Tentang Kami

Di masarakat modéren, rupa-rupa produk anu béda parantos dianggo di mana-mana dina sababaraha rupa bidang, sapertos otomotif, industri, sareng artikel rumah tangga, sareng sajabana. Nanging, kadang-kadang, jalma bakal naros ka kuring naon produk anu anjeun damel atanapi dimana naha kuring tiasa ningali produk anjeun dina kahirupan urang? Sacara sederhana, panerapan mobil sanés lapangan anu teu dikenal. Kami nyetir mobil unggal dinten, tapi anu kami henteu terang nyaéta rébuan bagian mobil tiasa dilakukeun ku CNC Machining sareng Sheet Metal, sapertos pigura mobil, bagian desain khusus sareng sekrup. Éta anu urang ngadamel.

Basile Machine Tool (Dalian) Co., Ltd. (BMT) didirikeun taun 2010 kalayan visi anu jelas: Pikeun ngalayanan Bagian Precision Machining CNC, Metal Sheet sareng Stamping Bagian. Ti saprak éta, BMT parantos ngahasilkeun bagian mesin anu presisi tinggi pikeun seueur Industri, kalebet Automotive, Industrial, Petroleum, Energy, Aviation, Aerospace, sareng sajabana kalayan kasabaran anu ketat pisan sareng presisi tinggi. 

Warta

Nilai Timeless tina mérek sanés "News".
Sagala tulisan ngeunaan éta, nyaéta!

Pasangan utama

partner
partner1
partner14
partner13
1fdda61f4
2fdda61f4