• BZL-3(2)
  • BZL-2(2)
  • BZL-1(2)
  • Closeup pakakas bor CNC generik.ilustrasi 3D

Tentang Kami

Di masarakat modéren, rupa-rupa produk anu béda-béda parantos dianggo ubiquitously dina rupa-rupa widang anu béda, sapertos otomotif, industri, sareng barang rumah tangga, jsb. Dupi abdi tiasa ningali produk anjeun dina kahirupan urang?Kantun nyarios, aplikasi mobil sanés lapangan anu teu biasa.Urang ngajalankeun mobil unggal poe, tapi naon urang teu nyaho éta aya rébuan bagian mobil bisa dijieun ku CNC Machining jeung Lambaran Metal, kayaning pigura mobil, bagian dirancang custom komo screw a.Éta naon urang nyieun.

Basile Mesin Alat (Dalian) Co., Ltd. (BMT) diadegkeun dina 2010 kalawan visi jelas: Pikeun ngawula ka CNC Precision Machining Bagian, Lambaran Metal jeung Stamping Bagian.Saprak harita, BMT geus ngahasilkeun precision tinggi bagian machined pikeun loba Industries, kaasup Otomotif, Industrial, Perminyakan, Énergi, Aviation, Aerospace, jsb kalawan tolerances pisan ketat tur precision tinggi.

Warta

Nilai Timeless tina hiji merk sanes "Warta".
Sagalana ditulis ngeunaan eta, nyaeta!

Mitra utama

pasangan
mitra1
pasangan14
pasangan13
1fdda61f4
2fdda61f4

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami