Tentang Kami

Perkenalan Singkat Corporation

Di masarakat modéren, rupa-rupa produk anu béda parantos dianggo di mana-mana dina sababaraha rupa bidang, sapertos otomotif, industri, sareng artikel rumah tangga, sareng sajabana. Nanging, kadang-kadang, jalma bakal naros ka kuring naon produk anu anjeun damel atanapi dimana naha kuring tiasa ningali produk anjeun dina kahirupan urang? Sacara sederhana, panerapan mobil sanés lapangan anu teu dikenal. Kami nyetir mobil unggal dinten, tapi anu kami henteu terang nyaéta rébuan bagian mobil tiasa dilakukeun ku CNC Machining sareng Sheet Metal, sapertos pigura mobil, bagian desain khusus sareng sekrup. Éta anu urang ngadamel.

Basile Machine Tool (Dalian) Co., Ltd. (BMT) didirikeun taun 2010 kalayan visi anu jelas: Pikeun ngalayanan Bagian Precision Machining CNC, Metal Sheet sareng Stamping Bagian. Ti saprak éta, BMT parantos ngahasilkeun bagian mesin anu presisi tinggi pikeun seueur Industri, kalebet Automotive, Processing Pangan, Industrial, Perminyakan, Energi, Penerbangan, Aerospace ogé rupa-rupa bagian anu sanés kalayan kasabaran anu ketat pisan sareng presisi tinggi. Dina panungtun sareng pangawasan Ahli Jepang sareng Insinyur Senior Italia, kami ngagaduhan iman anu teu terbatas dina nyayogikeun Produk Mesin CNC Berkualitas Tinggi sareng Lambaran Logam & Stamping Bagian.

img
8

Kakuatan perusahaan

BMT aya dina Usaha pikeun Hiji Tujuan pikeun Ngabéréskeun Masalah Pabrik Gancang-Turnaround anjeun! Solusi Manufaktur ti BMT nyaéta Bagian Mesin CNC, sareng Bagian Lambaran & Stamping. Babarengan kami bakal napigasi lautan Desain, Waktu Anjog sareng variabel Anggaran sareng ngajantenkeun prosés kaputusan anjeun gancang-gancang. Tapi kumaha urang ngalakukeun éta? Jawabanana lumayan saderhana ~ URANG SADAYANA miara.

Salami mangtaun-taun, BMT janten ahli mesin presisi anu dianggap hadé kalayan langkung ti 40 sét Mesin CNC, sapertos CNC Lathes, CNC Machining Center, Lathe Machine, WEDM, Milling and Drilling Machine, Cutting Machine, Panasonic Welding Machine, jst pikeun produksi .

Pikeun hirup nepi ka anu diarepkeun, BMT parantos damel babarengan sareng hiji Perusahaan Italia ti saprak 2016, ngarancang sareng ngembangkeun Mesin Alat Clamp (Utilitas Modél Patén No.: ZL 2019 2042 3661.3).

Kalayan tiap proyek anu suksés, reputasi urang tumuh, ngamungkinkeun urang laun ngalegaan basis konsumén kami sacara geografis sareng tina sudut pandang industri.

Ayeuna, Bagian Mesin BMT urang tiasa dipanggihan di panjuru dunya, ngalakukeun sagala jinis damel mesin pikeun sababaraha perusahaan terkenal di dunya, sapertos Toyota, BMW, Toshiba, Mori Seiki, jst.

Naha Rakan sareng BMT?

Naon anu tiasa dilakukeun BMT? BMT aya pikeun ngaleungitkeun nyeri anjeun.Kami dina bisnis janten mitra anjeun ngalangkungan unggal tahapan pamekaran produk sareng manufaktur khusus. Ngan anjeun kedah percanten ka kami! Kami Langkung Gampang Gawe, Gancang Ngarespon sareng Progresif Dina Sentuhan Kami, sareng kami bakal ngabimbing tim pangwangunan anjeun ngalangkungan kekacauan pikeun ngahasilkeun bagian kualitas anjeun gancang sareng dina nilai anu pangsaéna.

Naha pasangan sareng BMT? Kusabab Jalma Kami Ngajantenkeun Bedana. Kami ngagabungkeun téknologi pangénggalna sareng layanan luar biasa ti ahli anu sumanget pikeun nyumponan kabutuhan anjeun sakumaha teu aya anu tiasa.

Dina neraskeun kaunggulan anu kabuktosan, kami ngarepkeun netepkeun jangka panjang, hubungan anu saling nguntungkeun kalayan langkung seueur palanggan kalayan sikep profesional kami, ngarah kana karajinan sareng jasa kualitas. Kami yakin yén BMT bakal janten pilihan anu pangsaéna upami anjeun milari pabrik mesin logam presisi kalayan kualitas kelas sareng jasa propésional.

Kami yakin yén BMT bakal janten pilihan anu pangsaéna upami anjeun milari pabrik mesin logam presisi kalayan kualitas kelas sareng jasa propésional.