Bagian Mesin Aluminium CNC

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan:Min. 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 1000-50000 Potongan per Bulan.
  • Kapasitas Ngaktipkeun: φ1 ~ φ400 * 1500mm.
  • Kapasitas panggilingan: 1500 * 1000 * 800mm.
  • Toleransi: 0,001-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun.
  • Kasarasan: Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Alat Pamariksaan: Sagala jinis Alat Tés Mitutoyo, CMM, Projector, Gauges, Aturan, jst.
  • Perawatan permukaan: Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome / Zinc / Nickel Plating, Sandblasting, Ukiran laser, Perlakuan Panas, Bubuk Dilapis, jsb.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Naon anu Urang tiasa Laksanakeun pikeun Anjeun?

    BMT nyaéta Perusahaan Mesin CNC Cina, nyayogikeun jasa presisi tinggi anu épéktip sapertos dihandap:

    ▶ Layanan Mesin CNC
    ▶ Layanan Panggilingan CNC & Ngabuburit Services
    ▶ Mesin CNC Adat sareng Pabrik CNC
    ▶ Mesin CNC Precision sareng panggilingan CNC
    ▶ Mesin Logam CNC
    ▶ Mesin Kuningan CNC
    ▶ Mesin Karbon Baja Karbon
    ▶ Mesin Steel CNC
    ▶ Mesin CNC Aluminium

    ▶ Mesin Plastik CNC
    ▶ Mesin Titanium CNC
    ▶ Mesin Alloy CNC
    ▶ 3 Mesin sumbu CNC
    ▶ 4 Mesin sumbu CNC
    ▶ 5 sumbu Mesin CNC
    ▶ Mesin Multi Axis
    ▶ Komponén Mesin CNC
    ▶ Mesin Prototipe CNC, jsb.

    Kami tiasa ngabantosan anjeun ngahémat biaya permesinan sareng ningkatkeun kualitas produk ku ngagunakeun Mesin Konvensional sareng Modern Precision 3-5 sumbu CNC Machining sareng CNC Milling, jst.

    Kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk mesin CNC anu pangsaéna sareng jasa mesin CNC relatif dina harga anu kalapa.
    Salaku perusahaan mesin presisi CNC anu berorientasi pelanggan di Cina, urang tetep ningkatkeun paningkatan kontinyu tina bagian mesin khusus kami sareng jasa mesin khusus.

    Nalika anjeun peryogi pabrikan mesin top CNC Cina khusus dina mesin CNC presisi tinggi, panggilingan CNC sareng péngkolan CNC, tim anu terampil kami tiasa ngadamel bagian kasabaran anu paling rumit sareng ketat pikeun anjeun ku alat-alat kami, sapertos pusat mesin CNC, pabrik péngkolan CNC lathes, puseur péngkolan CNC sareng mesin EDM kawat. 

    Naon anu Urang tiasa Laksanakeun pikeun Anjeun?

    Kami ngahususkeun dina ngadamel Custom CNC Machining, CNC Milling, CNC Turning, CNC Precision Machining, CNC Machined Bagian, CNC Machining Bagian, CNC Milling Parts, CNC Turned Parts, CNC Machining Services, CNC Milling Services, CNC Turning Services, jsb. 

    Kalayan pusat mesin CNC presisi modern canggih, mesin bubut CNC, mesin bubut péngkolan CNC, mesin EDM kawat sareng seueur alat-alat manufaktur mesin sekundér anu sanés, urang tiasa ngatur pesenan dugi ka jutaan bagéan.

    Naha Anjeun Kedah Milih Kami?

    ▶ Langkung tina 10 taun pangalaman dina CNC Machining / Machined Part;
    ▶ Parantos ngalayanan pamimpin industri sapertos BMW, Toyota sareng sababaraha industri otomotif sanés;
    ▶ Kasuksésan urang gumantung ka pagawé anu hadé sareng unggulan anu damel sareng kami satia;
    ▶ Profesional pikeun bagian produksi tunggal sareng jasa produksi masal disayogikeun;
    ▶ Mesin presisi CNC modéren sareng mesin konvensional hartosna hemat;
    ▶ Desain rancang sareng pangalaman manufaktur;
    ▶ Disederhanakeun prosés produksi turnaround gancang anjeun dina ukuran anu pangageungna;
    ▶ Tinggi presisi, akurasi tinggi, sareng toleran anu ketat pikeun ngajamin dimensi ngagambar;
    ▶ Rata-rata 5-7 dinten damel waktos produksi turnaround sareng 98% dina pangiriman waktos;
    ▶ Sababaraha pilihan bahan mesin pikeun nyumponan sarat khusus konsumén;
    ▶ cutatan gancang sareng kalapa dina 24 jam saatos nampi panilitian;
    ▶ Kalayan cutatan hemat biaya tinggi, kami nangtung ku Kualitas produk kami.
    ▶ Nguji sadaya produk saluyu sareng norma nagara Palanggan sateuacan pangiriman;
    ▶ Ngadamel dokumén Pabejaan khusus sareng clearance sareng Nyusun babandingan ongkos-épéktip sareng kinerja-harga tinggi Layanan Perhubungan;
    ▶ kapuasan pelanggan anu luhur sareng nyarios kualitas sareng jasa;
    ▶ Umpan balik gancang tina layanan palanggan, kami bangga kana pendekatan masing-masing ka konsumén. Bakti pikeun janten pasangan jangka panjang anjeun, sanés ngan ukur supplier.

    Industri Mana Anu Urang Laksanakeun?

    Produk mesin CNC kami parantos dianggo dina sababaraha industri, sapertos éléktronika, médis, otomotif, laut, pertanian, alat mesin, semikonduktor, eksploitasi minyak, énergi, tuangeun, teknologi tinggi, militér, jst.

    Naon Bahan Anu Tiasa Urang?

    Urang tiasa mesin bagian Metal & Plastics. Bahan logam kalebet Aluminium, Kuningan, Tambaga, sareng Baja tahan karat, sapertos AL5052, AL6061, AL7075, SUS303, SUS304, SUS316, 316L, LY12, 65Mn, Cr12, 40CrMo, AL6063, AISI12L14, Y15, 45 #, Q275, Bakelite, POM, Nylon, Teflon sareng Acrylic, jsb.

    img

    Panjelasan Produk

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    1 2 5 6 7 8 3 4

    Bagian Mesin Precision

    6 1 2 3 5

    Bagian Mesin Precision

    jiansan (4) jiansan (5) jiansan (1) jiansan (2) jiansan (3)

    Kumaha Kéngingkeun Harga Penjualan ti Kami?

    Punten kirimkeun kami gambar bagian anjeun atanapi conto kalayan sarat lengkep anjeun ka kami ku email. Format gambar tiasa 2D atanapi 3D sapertos JPG, PDF, DWG, sareng STP. Maka kami bakal ngatur cutatan hemat biaya pikeun anjeun dina 48 jam.
    Dina akun ngajaga dokumén rahasia inpormasi gambar konsumén kami, kami hormat ka intelektual anjeun sareng tanpa ijin tertulis anjeun, kami moal ngungkabkeun gambar anjeun sareng inpormasi sanés ka pihak katilu sanés. Upami anjeun ngagaduhan NDA (Pasatujuan Nondisclosure), kirimkeun waé ka kami sareng kami bakal asup sareng kintunkeun ka anjeun.

    Hubungi kami ayeuna pikeun proyek mesin CNC khusus anjeun. Anjeun tiasa ngarepkeun perhatian anu gancang urang. Sareng kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés jangka panjang sareng anjeun. Kami henteu ngan ukur hoyong janten pabrikan bagian mesin khusus CNC anjeun sareng supplier ogé pasangan jangka panjang anu tiasa dipercaya di Cina pikeun pabrik mesin CNC. Gambar wilujeng sumping sareng conto.

    img
    dg
    ffg

  • Saméméhna:
  • Teras: