Bagian Metal Machining CNC

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan:Min. 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 1000-50000 Potongan per Bulan.
  • Kapasitas Ngaktipkeun: φ1 ~ φ400 * 1500mm.
  • Kapasitas panggilingan: 1500 * 1000 * 800mm.
  • Toleransi: 0,001-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun.
  • Kasarasan: Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Alat Pamariksaan: Sagala jinis Alat Tés Mitutoyo, CMM, Projector, Gauges, Aturan, jst.
  • Perawatan permukaan: Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome / Zinc / Nickel Plating, Sandblasting, Ukiran laser, Perlakuan Panas, Bubuk Dilapis, jsb.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Bagian Metal Machining Machining

    Kaunggulan tina Layanan Mesin BMT CNC

    ▶ Langkung tina 10 taun pangalaman dina CNC Machining / Machined Part;
    ▶ Parantos ngalayanan pamimpin industri sapertos BMW, Toyota sareng sababaraha industri otomotif sanés;
    ▶ Kasuksésan urang gumantung ka pagawé anu hadé sareng unggulan anu damel sareng kami satia;
    ▶ Profesional pikeun bagian produksi tunggal sareng jasa produksi masal disayogikeun;
    ▶ Mesin presisi CNC modéren sareng mesin konvensional hartosna hemat;
    ▶ Desain rancang sareng pangalaman manufaktur;
    ▶ Disederhanakeun prosés produksi turnaround gancang anjeun dina ukuran anu pangageungna;
    ▶ Tinggi presisi, akurasi tinggi, sareng toleran anu ketat pikeun ngajamin dimensi ngagambar;
    ▶ Rata-rata 5-7 dinten damel waktos produksi turnaround sareng 98% dina pangiriman waktos;
    ▶ Sababaraha pilihan bahan mesin anu sayogi pikeun nyumponan sarat khusus konsumén;
    ▶ cutatan gancang sareng kalapa dina 24 jam saatos nampi panilitian;
    ▶ Kalayan cutatan hemat biaya tinggi, kami nangtung ku Kualitas produk kami. Kami tiasa nganilai kaampingan, reliabilitas, sareng panggunaan kaamanan bagian mesin urang ogé kami tulus nyarankeun téknologi pamrosésan anu pangsaéna pikeun konsumén sareng ngirangan masalah konsumén;
    ▶ Nguji sadaya produk saluyu sareng norma nagara Palanggan sateuacan pangiriman;
    ▶ Ngadamel dokumén Pabejaan khusus sareng clearance sareng Nyusun babandingan ongkos-épéktip sareng kinerja-harga tinggi Layanan Perhubungan;
    ▶ kapuasan pelanggan anu luhur sareng nyarios kualitas sareng jasa;
    ▶ Umpan balik gancang tina layanan palanggan, kami bangga kana pendekatan masing-masing ka konsumén. Pikeun urang, palanggan mangrupikeun pasangan sareng kami nyayogikeun aranjeunna kalayan lengkep, dukungan téknis kualitas luhur; Bakti janten pasangan jangka panjang anjeun, sanés ngan ukur panyadia;
    ▶ jasa presales Profesional sadaya patarosan manufaktur Machining CNC sareng layanan purna jual saatos waktos;
    ▶ Sacara teratur ngayakeun pelatihan profesional sareng seminar di perusahaan kami, gratis.

    Sababaraha Produk Anu Urang Janten

    machining parts

    Panjelasan Produk

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    CNC Machining Metal Parts (2) CNC Machining Metal Parts (3) CNC Machining Metal Parts (6) CNC Machining Metal Parts (7) CNC Machining Metal Parts (1) CNC Machining Metal Parts (5)

    Upami anjeun milari produsén mesin CNC anu mumpuni, tim kami bakal marios desain anjeun, ngadamel cutatan, nganilai biaya sareng kéngingkeun bagian-bagian fabrikasi non-logam atanapi logam anjeun kana produksi anu teratur sareng éfisién. Kami dina bisnis janten mitra anjeun ngalangkungan unggal tahapan pamekaran produk sareng manufaktur khusus. Ngan anjeun kedah percanten ka kami! Kirimkeun ka kami panilitian ayeuna sareng ngahontal kaayaan win-win.


  • Saméméhna:
  • Teras: