Bagian Mesin Mesin Precision Mesin CNC Custom Steel

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan:Min. 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 1000-50000 Potongan per Bulan.
  • Kapasitas Ngaktipkeun: φ1 ~ φ400 * 1500mm.
  • Kapasitas panggilingan: 1500 * 1000 * 800mm.
  • Toleransi: 0,001-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun.
  • Kasarasan: Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Alat Pamariksaan: Sagala jinis Alat Tés Mitutoyo, CMM, Projector, Gauges, Aturan, jst.
  • Perawatan permukaan: Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome / Zinc / Nickel Plating, Sandblasting, Ukiran laser, Perlakuan Panas, Bubuk Dilapis, jsb.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    CNC Turning Machining

     

    Mesin presisi tiasa nyandak prosés manufaktur kana tingkat salajengna. Éta tiasa dianggo keajaiban pikeun efisiensi operasional, ngaminimalkeun waktos turnaround, sareng ngirangan biaya produksi. Saha anu terang langkung saé ieu tibatan salah sahiji pabrik komponén Turning sareng Milling utama Cina anu gaduh pangalaman 15 taun dina sabuk na? BMT parantos nyayogikeun bagian presisi anu luar biasa pikeun industri ti saprak éta.

    Kamampuh manufaktur CNC kami didukung ku alat-alat canggih, kalebet mesin 3-sumbu sareng 4-sumbu, mesin bubut konvensional, mesin motong pita, alat panggilingan, tukang laser, mesin bor radial, WEDM, sareng sajabana éta hartosna pikeun anjeun? BMT ngagaduhan sadayana pikeun nyayogikeun anjeun ku barang-barang presisi anu anjeun peryogikeun - tina ngagiling sareng ngarobih komponén kana mesin otomatis sareng lambar logam sareng stamping.

    Panjelasan Produk

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    6 1 2 3 4 5

    Bagian Mesin Precision

    1 2 3 4 5 6

    Bagian Mesin Precision

    1 2 3 4 5 6

    Bagian Mesin Precision

    2 1 3 4 8 6 5 7

    Naha Pilih Bagian Mesin CNC Kami?

    Kalayan kami, anjeun tiasa nguntungkeun langkung ti ngan ukur rupa-rupa barang anu presisi. Salaku salah sahiji pemasok bagian mesin CNC luhur, kami dina posisi pikeun nyayogikeun anjeun propésional anu aya hubunganana sareng:

    Kualitas

    Produk kami tiasa dirancang pikeun saluyu sareng ROHS, REACH, ASTM, ISO, sareng standar internasional anu sanés.

    Awét

    Sakabéh bagian-bagian CNC kami ngalaman sababaraha prosedur kontrol pikeun mastikeun yén éta tiasa tahan panggunaan anu biasa. Kalayan kami, anjeun tiasa ngamangpaatkeun mesin presisi nalika nyimpen pisan.

    Palayanan

    Naha anjeun peryogi bantosan dina masang sababaraha komponén atanapi hoyong mesen bagian mesin khusus? Hubungi kami kalayan genah anjeun.

    imh
    Machined-part

    Sanaos fasilitas produksi utama kami dumasarkeun di Dalian, Cina, kami nyayogikeun bagian-bagian mesin CNC di luar Cina. Cakupan tina BMT ngalegaan jauh di luar pasar lokal, sareng kami parantos suksés ngaran diri di Amérika Serikat, Jérman, Italia, Arab Saudi sareng Rusia. Pabrikan ngarah di dunya percanten ka urang sabab urang salawasna nyumponan kabutuhna.

    Upami anjeun ngalaksanakeun salah sahiji industri ieu atanapi sanés anu ngandelkeun panggunaan téknologi CNC, yakin yén BMT tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahasilkeun produksi. Kami damel sareng sababaraha bahan, kalebet stainless steel, aluminium, titanium, gangsa, kuningan, sareng sajabana. Hayu urang terang naon anu diperyogikeun ku prosés manufaktur anjeun, sareng kami bakal nyayogikeun anjeun pikeun harga anu lumayan.

    Pikeun genah anjeun, anjeun tiasa mendakan bagian-bagian mesin anu diperyogikeun ku CNC dina sababaraha klik kalayan bantosan palang milarian dina halaman wéb kami. Ngarasa Luncat ka kirimkeun kami email atanapi nyauran kami iraha waé. BMT — Damel Anjeun!

    order
    order

  • Saméméhna:
  • Teras: