Layanan Mesin Custom CNC

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan:Min. 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 1000-50000 Potongan per Bulan.
  • Kapasitas Ngaktipkeun: φ1 ~ φ400 * 1500mm.
  • Kapasitas panggilingan: 1500 * 1000 * 800mm.
  • Toleransi: 0,001-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun.
  • Kasarasan: Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Alat Pamariksaan: Sagala jinis Alat Tés Mitutoyo, CMM, Projector, Gauges, Aturan, jst.
  • Perawatan permukaan: Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome / Zinc / Nickel Plating, Sandblasting, Ukiran laser, Perlakuan Panas, Bubuk Dilapis, jsb.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Kamampuhan Jasa Mesin Machining BMT CNC

    Salaku salah sahiji pemasok mesin cnc presisi paling gancang, BMT aya dina Usaha pikeun Hiji Tujuan pikeun Ngabéréskeun Masalah Pabrik Gancang-Turnaround Anjeun. Kamampuan mesin utama ieu di BMT sayogi pikeun nyumponan sarat anjeun tina BAGIAN MESIN CNC, mimitian ti prototyping gancang dugi ka bagian presisi sareng mesin perkakas, sareng produksi akhir.

    Ngaktipkeun CNC:A prosés manufaktur anu batang tina bahan dicekel dina cuk sareng diputer bari tihang alat, kalayan alat motong diprogramkeun pikeun miceun bahan pikeun nyiptakeun bentuk anu diprogram. Atanapi, urang tiasa nyarios yén téknologi ngalangkungan blok bahan anu dipasang dina pusat péngkolan CNC atanapi mesin bubut sareng kecepatan luhur, sedengkeun alat motongna ngalih kana poros puteran pikeun ngolah workpiece, supados bagian-bagian anu tos dirobih ku ukuran gambar anu persis.

    Metal-milling
    Custom Made CNC Machining Parts Service

    Panggilingan CNC: Prosés mesin anu paling umum anu ngagunakeun kadali komputerisasi sareng alat motong multi-titik puter pikeun ngaleungitkeun bahan tina bahan gawéan sareng kéngingkeun produk anu didesain khusus iraha waé metode pabrikan sapertos pemotongan laser atanapi motong plasma tiasa nampi hasil anu sami; jalma resep milih anu langkung mirah. Tapi cara ieu moal tiasa dibandingkeun sareng kamampuan panggilingan CNC. Prosés ieu ilahar dipaké pikeun mesin rupa-rupa bahan, sapertos logam, plastik, alloy, kuningan, sareng sajabana Nalika mesinna dianggo dina bagian anu rumit, kami langkung resep ngagunakeun pemotong panggilingan CNC pikeun ngalakukeun gerakan sirkular sareng nyiptakeun giling. bagian kalayan bentuk anu tangtu, kalebet slot, liang, alur, sareng sajabana.

    Pangeboran CNC: Prosés motong anu ngagunakeun bor pikeun ngadamel liang cross-bagian sirkular dina bahan padet anu bahanna dipasang dina mesin bubut, mesin panggilingan atanapi pangeboran sareng bit bor biasana mangrupikeun alat motong puter; cutter bakal sajajar sareng tengah liang sareng muterkeun pikeun ngadamel liang buleud. Prosés pangeboran dilakukeun ku cara mindahkeun bit bor kana liang ku gerakan pondok anu gancang diulang. Pangeboran CNC ngagaduhan kaunggulan ieu: Akurasi anu henteu cocog sareng produktivitas anu diangkat, nurunkeun biaya sareng jalur produksi anu dioptimalkeun; versatility na reproducibility.

    Brass Machining Part
    Precision Machining

    Panggilingan CNC sareng Péngkolan: Biasana, péngkolan sareng panggilingan mangrupikeun dua prosés pemesinan umum anu ngaleupaskeun bahan tina bahan padamelan kalayan dibantosan ku alat motong. Pikeun tingkat anu tangtu, nalika panggilingan sareng péngkolan digabungkeun sasarengan, maju CNC Milling and Turning didamel. Mangrupikeun téknologi mesin sanyawa anu mana alat motong sareng padamelan duanana diputer ku susunan program dina sistem kontrol numerik komputer, pikeun ngahasilkeun bagian-bagian anu melengkung atanapi bentukna khusus ngalangkungan sababaraha jinis tugas. Kalayan téknologi bertéknologi luhur ieu, sadaya bagian anu rumit bakal gampang dilakukeun ku program anu sanés.

    Panjelasan Produk

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    BMT CNC Machining Services Capabilities (2) BMT CNC Machining Services Capabilities (3) BMT CNC Machining Services Capabilities (4) BMT CNC Machining Services Capabilities (5) BMT CNC Machining Services Capabilities (6) BMT CNC Machining Services Capabilities (1)


  • Saméméhna:
  • Teras: