Kamampuh Mesin

Di BMT, konsumén urang ngawajibkeun kami pikeun ngarobih bagian sareng komponenana anu béda-béda dina sababaraha bentuk sareng ukuran, ngamangpaatkeun 3 sumbu, 4-poros, sareng Pusat Mesin Machines 5-sumbu, Mesin Lathe CNC, Mesin Bubut Konvensional, Mesin Penggilingan sareng Grinding Mesin, sareng sajabana Naon waé mesin sareng téknologi pamrosésan anu kami anggo, urang kedah mastikeun akurasi kalayan béda panggilingan, pangeboran, péngkolan sareng pakakas, sareng sajabana.

Kami parantos nanem modal dina alat-alat sareng perangkat lunak Mesin CNC anu anyar salami 5 taun ka pengker sareng teraskeun ningkatkeun mesin anu aya ku inovasi anu pangénggalna pikeun nyayogikeun produk anu saé pikeun palanggan.

Tim kami langkung resep ngabantosan anjeun sareng proyék Puteran-gancang anjeun sareng girang bakal ngabantosan anjeun pikeun nangtoskeun mana metode pemesinan anu paling cocog pikeun kabutuhan proyek anjeun.

Kamampuh Mesin

Jasa

Bagian Mesin OEM / Custom CNC

Tipe prosés

Péngkolan CNC, Panggilingan, Pangeboran, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.

Kasabaran

0.002-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun ku gambar klien.

Kasar

Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.

Ngaca bahan baku

Dugi ka 12 ″ diaméterna ku 236 ″ panjang atanapi stok datar dugi ka 12 ″ lega ku 236 ″ panjangna

CNC / Manual Ngaktipkeun Kamampuh

Diaméterna dugi ka 30 sareng panjangna dugi ka 230(Diaméter 15 ″ sareng panjang 30 ″ nyaéta Turning and Milling Combination Machine)

Kapasitas panggilingan

Pikeun permukaan mesin dugi ka 26 ″ x 59 ″

Kamampuh Pangeboran

Diaméterna dugi ka 50mm

Diménsi Produk

Salaku pamundut ngagambar pelanggan.