Bahan Anu Urang Tiasa Ngadamel

Ihtisar Bahan, Perawatan Surface sareng Alat Pamariksaan

Bahan Sadia

Aluminium: AL5052 / AL6061 / AL6063 / AL6082 / AL7075, jsb.
Kuningan sareng Tambaga: C11000 / C12000 / C36000 / C37700 / 3602/2604 / H59 / H62, jsb.
Baja Karbon: A105, SA182 Gr70, Q235 / Q345 / 1020 (C20) / 1025 (C25) / 1035 (C35) / 1045 (C45), jsb.
Baja stainless: SUS304 / SUS316L / SS201 / SS301 / SS3031 / 6MnR, jsb.
Baja Alloy: Alloy 59, F44 / F51 / F52 / F53 / F55 / F61, G35, Inconel 628/825, 904L, Monel, Hastelloy, jsb.
Baja kapang: 1.2510 / 1.2312 / 1.2316 / 1.1730, jsb.
Plastik: ABS / Polikarbonat / Nylon / Delrin / HDPE / Polipropilén / Jelas Akrilik / PVC / résin / PE / PP / PS / POM, jsb.
Bahan sanésna: Casting sareng Forging Pars sareng Salaku pamundut Palanggan.

Perawatan permukaan

Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome Plating, Zinc Plating, Nickel Plating, Sandblasting, Laser engraving, Heat treatment, Powder Coated, jsb.

Alat Pamariksaan

A. Mitutoyo Electronic Digital Display Caliper;

B. Mitutoyo OD Digimatic Micrometer;

C. gauge blok Precision Mitutoyo;

D. Aturan Kedalaman Caliper sareng Go-no Go Gauge;

E. Gauge Colokkeun sareng Gauge Sunda;

F. ID Digimatic Micrometer;

G. Pangukur Cincin Thread sareng Pangukur Colokkeun;

H. Mesin Ngukur Koordinat Tilu;

I. Penguasa Angle sareng Penguasa Méter;

J. ID Gages sareng Mikroskop;

Indikator K. Jangkungna sareng Indikator Dial;

L. Dina Kaliper sareng Dialék;

M. Mesin Panguji Projector;

N. Tingkat Platform Marmer;

Format File

CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.

Pedaran Bahan Mesin CNC

1. Paduan Aluminium

Bahan

Katerangan

Aluminium 5052/6061/6063/7075, jsb.

Logam mesin kami anu paling populér.Gampang mesin sareng ringan, sampurna pikeun prototipe, militér, struktural, otomotif sareng aplikasi aerospace.Aluminium tahan korosi anu dianggo dina aplikasi lambar logam. 

7075 langkung kuat sareng kakuatan alloy aluminium langkung luhur.

2. Bronze, Kuningan, sareng Paduan Tembaga

Bahan

Katerangan

Tambaga

Bahan anu biasa dipikaterang, saé pikeun konduktivitas listrik.

Copper 260 & C360 (Kuningan)

Kuningan anu pikasieuneun pisan. Hébat pikeun komponén radiator sareng kuningan anu tiasa dimesinikeun. Saé pikeun gir, valves, fittings sareng screws.

Perunggu

Parunggu standar pikeun aplikasi lampu-tugas. Gampang mesin sareng tahan ka korosi.

3. Steel Steel sareng Baja Karbon

Bahan

Katerangan

Beusi sténless

Biasa dianggo dina mesin CNC

Résistansi dampak anu saé

Kakuatan tarik tinggi, cocog pikeun las

Sipat tahan korosi kimia anu hadé

Baja Karbon

Résistansi korosi anu saé dina lingkungan anu hampang

Pasipatan ngawangun anu saé. Dilas.

Cocog pikeun aplikasi Pesawat, bagian Mesin, Bagian pompa sareng klep, aplikasi Arsitektur, Kacangan sareng baut, jsb.

4. Logam Mesin Titan

Bahan

Katerangan

Titanium Gr2 / Gr5 / Gr12

Kakuatan Tinggi, Beurat Rendah, sareng konduktivitas termal Tinggi. Saé kanggo aplikasi dina industri otomotif sareng aerospace. Résistansi korosi alus teuing, weldability na formability. Titanium anu paling sering dianggo dina industri Pertambangan.

5. Logam Mesin Séng

Bahan

Katerangan

Paduan Séng

Paduan séng ngagaduhan konduktivitas listrik anu saé sareng tahan pisan ka korosi. Paduan ieu gampang diubaran pikeun lukisan, plating, sareng anodizing.