Produsen Bagian Lambaran Logam

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan: Mnt 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 10000-2 Juta Potongan / Potongan per Bulan.
  • Kasarasan: Numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Stamping, Punching, Laser motong, Bending, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Perawatan permukaan: Séng plating, Anodisasi, Pilem kimia, Bubuk palapis, Passivasi, Keusik blasting, Brushing & polishing, jsb.
  • Alat Pamariksaan: CMM, Alat ukur gambar, Méter kasar, slide caliper, mikrométer, blok gauge, indikator dial, gauge thread, aturan sudut universal.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Prosés Pabrik Logam Lambaran Adat

    Custom Sheet Metal Fabrication sigana rada rumit sabab tiasa diwangun kana sagala jinis bentuk, tapi kamajuan manufaktur sadayana tiasa di potong tilu léngkah prosés sapertos ieu di handap.
    Kahiji anu ngiringan kamajuan anu disebut ogé kamajuan panyabutan matéri. Dina kamajuan ieu, aya sababaraha cara anu béda-béda diantarana motong laser, motong jet cai, motong plasma, sareng motong punch. Diantara sadayana, motong laser ngalibatkeun panggunaan laser pikeun ngahontal potongan tepat dina lambar logam. Éta langkung pas sareng éfisién énergi dibandingkeun sababaraha prosés motong anu sanés pikeun ukuran ageung sareng mikirkeun bahan lambar logam, anu ogé mangrupakeun cara anu paling umum di pabrik kami.

    Punch cutting, di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun cara anu umum sareng langkung ideal pikeun dianggo kana aplikasi ukuran alit.
    Saatos motong, urang gaduh formasi anu disebat ogé deformasi bahan. Aya sababaraha téhnik ngabentuk anu kalebet rolling, spinning, bending, stamping, sareng welding.

    Custom Sheet Metal Fabrication Processes (1)
    Custom Sheet Metal Fabrication Processes (2)

    Anu pamungkas, éta bérés. Ieu ngarujuk kana bagian prototipe anu digosok kalayan kasar pikeun ngaleungitkeun bintik-bintik kasar sareng sisina sareng ngagaduhan fitur anu lancar. Saatos prosés ieu, biasana ogé ngalibatkeun kamajuan bérés sapertos ngalukis sareng anodisasi.

    Naon Jenis Jinis?
    Aya seueur jinis prosés fabrikasi logam. Diantarana, anu paling umum diantarana motong, tilepan, ngabentuk, punch, stamping, las, sareng poles. Pikeun ngarangkep hiji bagian, urang panginten peryogi hiji atanapi sababaraha prosés di luhur anu gumantung kana desain bagian. Salaku conto, urang ngan ukur peryogi prosés motong pikeun hiji bagian lambaran datar. Tapi urang panginten kedah nganggo sadaya prosés di luhur pikeun produk kabinet ageung.

    Naon Kisaran Kandel Lambaran Pabrikasi Logam?
    Kacuali urang ngagabung kana dua potongan kana hiji potongan, ketebalan bahan lambar logam kedah teras-terasan konsisten. Kumisan ti éta, rupa-rupa logam sayogi, sareng kandelna lambaranna tiasa dugi ti 0,02 inci dugi ka 0,25 inci.

    Sakumaha Biaya Pabrik Logam Lambaran Khusus?
    Éta gumantung. Biaya umum bagéan lambar logam khusus gumantung kana sababaraha elemen kalebet ukuran bagian logam, bahan, kompleksitas, sareng jumlah pameseran.
    Dina hiji kecap, kirang biaya bahan sareng kirang waktos damel dumasar kana MOQ anu sami, biayana langkung handap. Dina raraga ngabéréskeun masalah pabrikan, anjeun ngahubungi kami ayeuna sareng kami nyandak nyeri ti anjeun. Kami serius pikeun Machining CNC sareng Lambaran Logam.

    Custom Sheet Metal Fabrication Processes (5)
    Custom Sheet Metal Fabrication Processes (3)
    Custom Sheet Metal Fabrication Processes (4)

    Pabrikasi logam lambaran mangrupikeun cara anu anjeun tiasa ngarobih lembaran datar tina baja atanapi logam sanés kana produk atanapi masihan struktur, ku cara motong, ngagulung sareng ngarakit. Logam lambaran tiasa didamel kana ampir sagala bentuk, anu biasana dilakukeun ku motong sareng ngabengkokkeun logam.

    Las Résistansi, Ngalegaan Logam, ngalipet, Ngorehan Laser, Nyusut, Manjang, Ngabubuk, Stamping, sareng sajabana mangrupikeun padika anu paling penting dina prosés lambar logam. Anjeun kedah mastikeun yén perusahaan anu anjeun damel sareng ngagaduhan kamampuan di luhur sareng nyayogikeun anjeun palayanan anu langkung saé tanpa ragu-ragu, sanaos hargana sakedik langkung luhur, tapi anjeun tiasa kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong kalayan kualitas anu sampurna sareng waleran anu wareg.

    Panjelasan Produk

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    Metal Stamping Parts Manufacturer (3) Metal Stamping Parts Manufacturer (2) Metal Stamping Parts Manufacturer (1) Metal Stamping Parts Manufacturer (4) Metal Stamping Parts Manufacturer (6) Metal Stamping Parts Manufacturer (5)


  • Saméméhna:
  • Teras: