Bagian Mesin OEM OEM Profesional

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan:Min. 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 1000-50000 Potongan per Bulan.
  • Kapasitas Ngaktipkeun: φ1 ~ φ400 * 1500mm.
  • Kapasitas panggilingan: 1500 * 1000 * 800mm.
  • Toleransi: 0,001-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun.
  • Kasarasan: Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Alat Pamariksaan: Sagala jinis Alat Tés Mitutoyo, CMM, Projector, Gauges, Aturan, jst.
  • Perawatan permukaan: Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome / Zinc / Nickel Plating, Sandblasting, Ukiran laser, Perlakuan Panas, Bubuk Dilapis, jsb.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Non-standar Custom CNC Machining

    Mesin kontrol numeris mangrupikeun jinis pamrosésan anu teu standar, anu ngarobih ukuranana tina workpiece atanapi performansi workpiece. Nalika ngagunakeun Mesin CNC kana mesin bagian mékanis, téknisi kedah ngetik sadaya prosés téknis, parameter téknis sareng data perpindahan disusun kana program, sareng dina cara inpormasi digital anu kacatet dina médium pangendali pikeun ngendalikeun ngolah alat mesin. 

    Numerical control machining is a kind of non-standard processing, in which change the size of the workpiece or the workpiece performance. When using CNC Machinery to machine mechanical parts, the technician has to type a

    Janten tiasa ditingali yén téknologi ngolah alat mesin CNC sareng téknologi ngolah alat mesin umum ampir sami dina prinsipna, tapi sacara gembleng prosés pamrosésan alat mesin CNC aktip sareng positip, nanging, éta ogé ngagaduhan ciri nyalira.

    Kontrol produksi prosés produksi mesin sareng aliran prosés

    1. prosés produksi:
    Prosés ngabahas bahan baku kana produk disebut prosés produksi. Prosés produksi utamina kalebet transportasi sareng neundeun bahan baku, persiapan produksi, persiapan kosong padamelan, pamrosésan mékanis, perawatan permukaan, perakitan, pengujian, debugging, pamrosésan anti oksidasi sareng pengemasan produk, sareng sajabana.

    Prosés produksi ogé tiasa dibagi kana prosés produksi sadaya mesin atanapi prosés produksi hiji bagian, dina hal prosés produksi sadaya koordinasi pabrik atanapi prosés produksi hiji bengkel tunggal.

    2. Prosés Téknologi:
    Dina prosés produksi khusus, robih bentuk sareng ukuran bahan kosong langsung, robih kana produk anu urang peryogikeun, sareng jantenkeun produk réngsé atanapi produk semi-réngsé katelah prosés téknologi. Prosés téknologi mangrupikeun bagian anu penting pisan sareng penting tina prosés produksi sadayana. Bagian utama prosés produksi pabrik mékanis nyaéta prosés téknologi mesin.

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    1 7 2 3 4 8 5 6

    Naon Komponén Aliran Prosés mMachining?

    1. Persiapan Prosedur Mesin:
    Prosés mesin anu ngarujuk kana operasi atanapi sakumpulan tanaga operasi, damel di tempat anu tetep atanapi di mesin pengolahan anu tetep, pikeun hiji atanapi langkung bagian kanggo réngsé ku prosés mesin bagian, prosés mesin mangrupikeun dasar tina komponén garis pengolahan mékanis , ogé pondasi nyusun unit rencana produksi;

    2. Pamasangan Workpiece:
    Ngempelkeun bagian dina mesin dina hiji waktos katelah salaku prosés instalasi. Kadang-kadang, dina prosés anu sami, bahan damel panginten kedah dipasang sababaraha kali pikeun ngahontal tujuan akhir. Perhatoskeun di dieu yén jumlah pamasangan kedah diminimalkeun dina prosés pamrosésan, supados ngirangan kasalahan pamasangan sareng ngahémat waktos tambahan.

    3. Léngkah prosés:
    Dina permukaan pamrosésan bagian-bagianna, dina kaayaan parobihan, kagancangan sareng pakan anu teu robih, prosés parantosan anu teras-terasan dina bagian éta disebat langkah prosés. Léngkah prosés mangrupikeun unit dasar tina prosés mesin;

    4. Stasion Pangolah:
    Dina raraga ngarengsekeun prosés anu tangtu, saatos clamping hiji waktos, bahan damel sareng perlengkapan tiasa dialihkeun ku unggal posisi, contona, sareng sirah indéks pikeun ngagiling héksagonal, unggal giliran disebut stasiun pamrosésan.

    5. tuangeun:
    Dina léngkah prosés anu sami, upami pamrosésanna lumayan ageung, anjeun kedah nganggo alat anu sami, dina kecepatan sareng feed anu sami, dina permukaan pamrosésan anu sami pikeun sababaraha kali motong, unggal motong tiasa disebat feed.

    img
    order

    BMT mangrupikeun pabrik mesin CNC anu propésional, pabrik gaduh mesin pengolahan presisi, nyayogikeun CNC, mesin mékanis sareng jasa sanésna.
    BMT gaduh pangalaman anu euyeub dina bidang otomotif, aeroangkasa, mékanis, tuangeun, énergi, minyak, tatanén, jst., Kami nampi pamrosésan bagian khusus sareng ngabagéakeun anjeun pikeun negosiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras: