Jasa Pembuatan Logam Lambaran

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan: Mnt 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 10000-2 Juta Potongan / Potongan per Bulan.
  • Kasarasan: Numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Stamping, Punching, Laser motong, Bending, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Perawatan permukaan: Séng plating, Anodisasi, Pilem kimia, Bubuk palapis, Passivasi, Keusik blasting, Brushing & polishing, jsb.
  • Alat Pamariksaan: CMM, Alat ukur gambar, Méter kasar, slide caliper, mikrométer, blok gauge, indikator dial, gauge thread, aturan sudut universal.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Pentingna Bending tina Lambaran Metal Works

    Sanaos lambar logam léngkok sigana saderhana pisan, éta nyumputkeun sababaraha aturan sareng téknologi anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawujudkeun bentuk anu saderhana atanapi rumit pisan. Bending lambar logam mangrupikeun prosés anu paling umum dina industri manufaktur.

    Sarupa sareng prosés ngabentuk, karya-karya léngkok nyiptakeun robahan arah dina lambar logam. Salaku conto, robih logam lambar datar janten lambar sudut. Nyatana, ku panggunaan pencét CNC, kapang, mesin bending atanapi mesin sanésna, logam lambar tiasa ngahontal bentuk juru. 

    Fabrikasi logam lambaran mangrupikeun prosés anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawujudkeun bentuk anu saderhana atanapi rumit pisan anu tiasa diterapkeun dina rupa-rupa logam: tina beusi kana tambaga, tina kuningan nepi ka aluminium, tina stainless steel dugi ka campuran khusus anu sanés.

    Nalika anjeun kedah mutuskeun jenis bending, anjeun kedah tumut kana: kandelna logam, jinis kurva, sudut tikungan, sareng dimensi bahan padamel sareng faktor penting anu aya hubunganana.

    Aturan umum ngeunaan hal ieu tiasa janten: anu langkung ageung nyaéta ngabengkokkeun, tingkat anu kirang akut antara kapang luhur sareng handap. Ngeunaan masalah anu nembé disebatkeun, anjeun tiasa milih sababaraha jinis bending.

    Aya seueur faktor anu tiasa mangaruhan hasil tina lambar lénsa bending. Salaku conto, anu paling penting nyaéta: 
    1. Sipat logam
    2. Setrés disababkeun tina prosés sateuacana
    3. Jenis tepi anjeun hoyong sadar
    4. Panjang sareng kandel potongan damel
    5. Suhu pengolahan
    Aya seueur kaunggulan Fabrikasi Logam Lambaran, kalebet pilihan bahan (Aluminium, Tambaga, Baja tahan karat sareng anu sanésna), pilihan seléksi (Bead Blasting, Anodizing, Plating, Powder Coating, sareng sajabana), seleksi kandel (Dumasar kana pangukur) durability, scalability, turnaround gancang, jsb Kanggo langkung jelasna, mangga tingali di handap bagan ieu.

    img (2)

    NO

    BARANG

    DETALYET

    1

    Bahan

    Aluminium, Baja, Kuningan, Tambaga, Baja stainless, Plastik, POM, Derlin, Titanium Alloy, jsb.

    2

    Perawatan permukaan

    Séng plating, Anodisasi, Pilem kimia, Bubuk palapis, Passivasi, Keusik blasting, Brushing & polishing, jsb.

    3

    Parabot ngolah

    Cnc Machining Center, CNC Lathe, Grinding Machine, otomatis Lathe Machine, Lathe Machine, Milling Machine, EDM, jsb.

    4

    Parabot Pamariksaan

    3D CMM; Alat ukur gambar 2.5D, méter Kasar, slide caliper, mikrométer, blok gauge, indikator dial, gauge thread, aturan sudut universal, jst.

    5

    Jasa Urang

    Machining CNC, Milling, Turning, Grinding, Stamping, Punching, sareng assembling, jsb.

    6

    Sistem QC

    Inspeksi 100% sateuacan kintun, pamariksaan Pihak Katilu sayogi nalika pamundut.

    7

    Ngepak

    Busa, Kardus, Kotak kai, sakumaha sarat anu dikustomisasi.

    8

    Sarat pamayaran

    30% T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kintun.

    9

    Wengkuan Produk

    Machining mesin / bagian péngkolan, Jig & Fixt Design sareng Make, Bagian Logam Lambaran sareng Bagian Stamping.

    10

    Aplikasi

    Mesin otomatisasi, mesin industri, alat listrik, Bagian Otomatis, Bagian Jati, Bagian Mesin, fittings Lampu, jsb.

    Panjelasan Produk

    Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    Sheet Metal Fabrication Services (4) Sheet Metal Fabrication Services (5) Sheet Metal Fabrication Services (2) Sheet Metal Fabrication Services (3) Sheet Metal Fabrication Services (1) Sheet Metal Fabrication Services (6)

    Sababaraha Produk Anu Urang Janten

    other products
    Brass Stamping

  • Saméméhna:
  • Teras: