Taros Kami

Alat Mesin Basile (Dalian) Co., Ltd.

Alamat

Inkubator Bisnis Téhnologi Tinggi, Zona Pangwangunan, Kota Dalian, Liaoning, Cina.

Telepon

Telp: 0086-188-4282-6213

Fax: 0086-0411-39319345

Whatsapp: 0086-188-4282-6213

Jam Damel

Senén-Jumaah: 9:00 énjing ka 6:00 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami