FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q1: Naon produk utami anjeun sareng suplai bahan?

A: Produk utama kami Precision High bagian CNC Machining (Karbon Steel, Alloy Steel, alloy Aluminium, Stainless Steel, Kuningan, Tambaga, alloy Titanium atanapi Bagian Customized anu sanés), Sheet Metal Bagian, Stamping Bagian, ogé Bagian Injeksi Moulding.

Q2: Naha anjeun gaduh kapasitas anu cekap?

A: alat produksi kami kalayan kualitas luhur. Kami gaduh sakumpulan pagawé terampil anu parantos damel langkung ti 10 taun. Pangalaman produksi sareng téknologi na euyeub pisan sareng terampil. Kami gaduh dana anu cekap pikeun mastikeun operasi normal pabrik.

Q3: Naon jinis Layanan anjeun bakal nyayogikeun?

A: Niat Asli Perusahaan Kami nyaéta NGABENERkeun SADAYANA MASALAH pikeun sadayana Palanggan kami. Maka, sanaos kami henteu tiasa nyumponan sababaraha sarat anjeun, kami bakal ngahubungi pabrik koperasi kami, anu ngagaduhan kamampuan pikeun nyumponan sarat anjeun, kalayan harga anu wajar sareng kualitas tinggi.

Q4: Iraha kuring tiasa kéngingkeun harga? Dupi abdi tiasa nampi diskon?

A1: Sacara umum, urang nawiskeun anjeun cutatan resmi dina 24 jam, sareng tawaran khusus anu didesain atanapi didesain henteu langkung ti 72 jam. Naon waé kasus anu mendesak, punten ngahubungi kami langsung ku telepon atanapi ngirim email ka kami.

A2: Leres, pikeun urutan produksi massal, sareng konsumén biasa, normalna, kami masihan diskon anu wajar.

P5: Naon anu kedah dilakukeun upami barang rusak nalika ngangkut?

A: Pikeun nyingkahan masalah anu salajengna ngeunaan masalah kualitas, kami nyarankeun anjeun pikeun parios barangna saatos anjeun nampi. Upami aya transportasi anu rusak atanapi masalah kualitas, punten nyandak gambar detail na ngahubungi kami gancang-gancang, kami bakal leres ngatasi éta pikeun mastikeun karugian anjeun ngirangan dugi ka anu pang alitna.

Q6: Dupi abdi tiasa nambihan Logo kuring dina Produk?

A: Leres, pikeun Bagian Mesin, urang tiasa nganggo motong Laser atanapi Ukiran pikeun nempatkeun Logo anjeun ka dinya; Pikeun Bagian Lambaran Logam, Bagian Clamping sareng Bagian Plastik, punten kirimkeun ka kami Logo sareng kami bakal ngadamel kapang sareng éta.

Q7: Naha mungkin pikeun terang kumaha produk kuring jalan tanpa indit ka pabrik anjeun?

A: Kami bakal nawiskeun Jadwal Produksi anu lengkep sareng ngirim Laporan Mingguan sareng Poto, anu nunjukkeun anjeun prosés mesin anu lengkep. Samentawis éta, kami bakal nyayogikeun Laporan QC pikeun unggal jenis Produk sateuacan Pangiriman.

Q8: Upami anjeun damel produk anu henteu kualitas, anjeun bakal ngabalikeun duit ka kami?

A: Salaku kanyataan, urang moal nyandak kasempetan pikeun ngadamel produk anu kualitas henteu saé. Sacara umum Nyarios, urang bakal ngadamel produk anu saé kualitas dugi ka nyugemakeun anjeun.

Hoyong damel sareng urang?