Anu sanésna

COVID-19 - Usaha sapertos biasa.
Urang bakal ngoperasikeun sadaya jasa sapertos biasa.
Tetep Aman.

Validitas Quotation

Umumna Nyarios, 15 Poé Ti saprak Tanggal Dicutat.

MOQ

1,00 PCS

Syarat Quotation

Ex-W, FOB, CIF, CRF, jsb.

Istilah Pamayaran

100% T / T (30% / 40% / 50% Pamayaran Laju sareng 70% / 60% / 50% Pembayaran Seimbang sateuacan Pangiriman), jsb.

Dokumén Clearance Bea Cukai

Numutkeun kana Sarat Quotation sareng Permintaan Palanggan. Biasana, dokumén ieu di handap disayogikeun:

Invoice Komérsial (CCPIT CI ogé ditampi), Packing List, COO, B / L sareng Kawijakan Asuransi.

Pakét

Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.

Palabuhan ngamuat

Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.

Waktos prosés

Biasana, 15-30 dinten damel saatos nampi Pamayaran Lanjutan. Tapi éta gumantung kana paménta anu béda.

Processing Technology Process

Hubungi kami ayeuna pikeun proyek mesin CNC khusus anjeun.

Anjeun tiasa ngarepkeun perhatian anu gancang urang. Sareng kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés jangka panjang sareng anjeun.

Kami henteu ngan ukur hoyong janten pabrikan bagian mesin khusus CNC anjeun sareng supplier ogé pasangan jangka panjang anu tiasa dipercaya di Cina pikeun pabrik mesin CNC.

Ngabagéakeun patarosan sareng gambar iraha waé.