Warta

  • Naon anu Kami Perhatosan Vaksin COVID-19 – Tahap 1

    Naha vaksinna ngajaga tina varian? Vaksin COVID-19 diharepkeun nyayogikeun sahenteuna sababaraha panyalindungan ngalawan varian virus énggal sareng épéktip dina nyegah panyakit serius sareng pati. Éta sabab vaksin ieu nyiptakeun réspon imunitas anu lega, sareng vi ...
    Maca deui
  • G35 Forging Aci

    BMT mangrupikeun Perusahaan Joint Venture Machining Italia, kecuali pikeun mesin bagian anu langkung alit, BMT ogé nyayogikeun poros G-35, poros penempaan F61, aci penempaan Titanium, sareng sajabana BMT tiasa ngahasilkeun Hastelloy G-35, UNS N06035, 2.4643 poros palsu sareng diaméter mimitian ti 1 ...
    Maca deui
  • Tren di Industri Mesin di 2021-2

    Mesin 3.6-Axis CNC Revolusi téknologi pangageungna 2021 panginten pendekatan mesin 6-sumbu CNC. Kanggo ngamimitian, mesin multi-poros nuduhkeun kamampuan mesin CNC pikeun mindahkeun 4 atanapi langkung arah pikeun nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Tren di Industri Mesin di 2021

    Industri jasa mesin CNC badé pencét patokan anyar dina akhir dékade. Para ahli prédiksi yén jasa mesin bakal ngaleuwihan $ 6 milyar dina 2021. Ayeuna urang ngan 9 bulan ti dasawarsa anyar, toko mesin CNC beuki seueur ...
    Maca deui
  • Pilihan Parameter Geometrik Alat

    Pilihan Parameter Geometrical Alat Milih alat tina inventaris anu aya utamina kedah ngémutan parameter géometri sapertos jumlah huntu, sudut rake sareng sudut heliks sabeulah. Dina prosés bérésna, chip stainless steel henteu gampang digulung. ...
    Maca deui
  • Bagian Machining Kualitas Tinggi CNC Profesional

      Kumaha jalanna Machining Machin anyar-anyar ieu? Ayeuna, dina ngolah bagian mékanis presisi, bahan alat anu cocog pikeun ngolah stainless steel nyaéta baja gancang sareng semén karbida. Pemotong panggilingan waja gancang-gancang gampang didamel, inexpe ...
    Maca deui
  • How has COVID 19 affected the Manufacturing Industry in 2020?

    Kumaha pangaruh COVID 19 dina Industri Manufaktur di 2020?

    Kami parantos nganalisis sababaraha data anu dikumpulkeun pikeun maham épék pandemi COVID-19 dina industri manufaktur di dieu di dunya. Nalika papanggihan urang panginten henteu janten indikasi sadaya industri dunya, ayana BMT salaku salah sahiji Manufaktur Cina kedah nyayogikeun ...
    Maca deui
  • BMT Capabilities

    Kamampuh BMT

    Kamampuh BMT CNC (Computer Numerical Control) Mesin mangrupikeun bentuk ngadamel bagian sareng komponén anu didamel tina bahan sapertos logam, paduan sareng plastik rékayasa. Kami anu tiasa dipercaya komponén palastik sareng logam mesin. Di dieu di BMT, kami ...
    Maca deui
  • Cooperation with Italy Company

    Gawé babarengan sareng Perusahaan Italia

    Kerjasama sareng Perusahaan Italia 2014, kerjasama anu munggaran didirikeun sareng Perusahaan Italia Meccanica Basile SRL, kami netepkeun hubungan kerjasama anu panjang sareng aranjeunna sareng ngahontal kaayaan win-win. Saatos sawala lengkep sareng komunikasi, Cooperation Co ...
    Maca deui
  • Equipment We Have

    Alat-alat Kami

    Detil Parangkat BMT Peralatan Mesin CNC Teu Detil Perangkat Model Unit Qty Worktable Ukuran Speed ​​Akurasi 1 Taiwan 4 Axis Machining Center 1165S Set 1 1200 * 600mm 12000 0.005 2 SMTCL Intelligence Vertical Machin ...
    Maca deui
  • How Can We Do with CNC Equipment Effectively?

    Kumaha Urang Tiasa Laksanakeun sareng Peralatan CNC Épéktip?

    Kumaha Urang Tiasa Laksanakeun sareng Peralatan CNC Épéktip? Nalika téknologi maju, beuki seueur perusahaan ngamutahirkeun alat-alatna sacara lengkep éléktronik. Sababaraha diantarana sering dianggo dina Sistem CNC. Biasana, mesin anu urang anggo sadidinten kalebet hal-hal ieu: CNC Mil ...
    Maca deui
  • How Do We Do with CNC Machining Work?

    Kumaha Urang Ngerjakeun Mesin Machining CNC?

    Kumaha Urang Ngerjakeun Mesin Machining CNC? Kami sanés perusahaan ageung sanés industri pamimpin senior, antukna, harga kami sanés anu pangsaéna, tapi naha konsumén milih damel sareng kami? Ngan aya hiji alesan: Urang paduli teuing ngeunaan naon anu diperyogikeun ku konsumén. Q tinggi ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2