Custom Bagian Bagian Mesin Machining CNC

Pedaran pondok:


  • Min. Jumlah Pesenan:Min. 1 Potongan / potongan.
  • Kamampuhan Suplai: 1000-50000 Potongan per Bulan.
  • Kapasitas Ngaktipkeun: φ1 ~ φ400 * 1500mm.
  • Kapasitas panggilingan: 1500 * 1000 * 800mm.
  • Toleransi: 0,001-0.01mm, ieu ogé tiasa disaluyukeun.
  • Kasarasan: Ra0.4, Ra0.8, Ra1.6, Ra3.2, Ra6.3, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Format File: CAD, DXF, STEP, PDF, sareng format anu sanés tiasa ditampi.
  • Harga FOB: Numutkeun Gambar Palanggan sareng Meuli Qty.
  • Tipe prosés: Turning, Milling, Drilling, Grinding, Polishing, WEDM Cutting, Laser Engraving, jsb.
  • Bahan Sadia: Aluminium, Baja Karat, Baja Karbon, Titanium, Kuningan, Tambaga, Alloy, Plastik, jsb.
  • Alat Pamariksaan: Sagala jinis Alat Tés Mitutoyo, CMM, Projector, Gauges, Aturan, jst.
  • Perawatan permukaan: Pangurangan oksida, Polishing, Carburizing, Anodize, Chrome / Zinc / Nickel Plating, Sandblasting, Ukiran laser, Perlakuan Panas, Bubuk Dilapis, jsb.
  • Sampel Sadia: Ditarima, disayogikeun dina waktos 5 dugi ka 7 dinten damel saluyu.
  • Paking: Paket anu cocog pikeun waktos anu lami Seaworthy atanapi Airworthy Transportasi.
  • Palabuhan ngamuat: Dalian, Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo, sareng sajabana, numutkeun Pamundut Palanggan.
  • Waktos prosés: 3-30 dinten damel numutkeun sarat anu béda saatos nampi Pamayaran Lanjutan.
  • Detil Produk

    Pidéo

    Tanda Produk

    Custom Machines Bagian CNC

    Téhnologi olahan bagian mékanis ngarujuk kana prosés ngarobah diménsi atanapi sipat bérés ngalangkungan alat mékanis. Numutkeun bédana cara ngolahna, éta tiasa dibagi kana motong sareng ngolah tekanan. 

    Cara ngolah bagian mékanis utamina kalebet: péngkolan, panggilingan, planing, ngalebetkeun, grinding, drilling, boring, punching, sawing sareng metode sanésna. Éta ogé tiasa kalebet motong kawat, casting, penempaan, elektro-korosi, pamrosésan bubuk, electroplating, sareng perlakuan panas sareng sajabina.

    Top CNC Machining Manufacturer
    CNC-Custom-Tubesheet-and-Flanges-Machining-(1)

    1. Ngabuburit:
    Aya mesin bubut nangtung sareng mesin bubut horisontal; alat-alat anyar ngagaduhan mesin lathe CNC, utamina ngolah awak Rotary;

    2. Panggilingan:
    Aya panggilingan nangtung sareng panggilingan horisontal; alat-alat anyar gaduh panggilingan CNC, ogé katelah pusat mesin CNC, utamina ngolah alur sareng area rencana bentuk. Tangtosna, éta ogé tiasa ngolah camber ku dua sumbu atanapi tilu sumbu CNC Machining Center.

    3. Planing:
    Utamana ngolah permukaan daérah bentuk bentukna. Dina kaayaan normal, permukaan kasar henteu langkung luhur tibatan mesin panggilingan;

    4. Nyelapkeun:
    Éta tiasa ngartos salaku planer nangtung, cocog pikeun pamrosésan busur sirkular henteu lengkep.

    5. ngagiling:
    Aya grinding pesawat, grinding sirkular, grinding hole batin, sareng tool grinding, sareng sajabana pengolahan permukaan presisi tinggi, kasarna permukaan workpiece khususna tinggi;

    6. pangeboran:
    Biasana, éta ngolah liang.

    7. boring:
    Utamana liang anu ngabosenkeun ngalangkungan alat anu bosen atanapi sabeulah, ogé ngolah diaméter ageung, liang presisi tinggi, sareng bentuk benda anu langkung ageung.

    8. Punching:
    Hal ieu utamina nyetak cetakan ngalangkungan mesin punch, anu tiasa nyabak buleud atanapi liang bentuk khusus.

    9. Motong sareng Sawing:
    Hal ieu utamina motong bahan ngalangkungan mesin ragaji, sering dianggo dina prosés kosong.

    CNC Custom Tubesheet and Flanges Machining (2)

    Mesin naon waé diwangun ku seueur bagian anu tepat, tanpa bagian-bagian mesin, mesinna henteu lengkep. Éta alesan kunaon bagian-bagian mesin ngagaduhan peran anu paling penting dina industri mékanis.

    Kalayan ngembangkeun otomatisasi, téknologi pamrosésan mékanik ogé parantos ngamimitian ngajadikeun otomatis arah évolusi kontinyu, éta kedah ngagaduhan peran penting dina pamekaran masarakat kahareup, anjeun terang, kakuatan prosés mékanis nyaéta pamekaran ékonomi nasional. Dina BMT, kami nerapkeun téknologi kalayan saé pisan, sahingga nyayogikeun bagian mesin anu pangsaéna pikeun konsumén. Upami aya anu diperyogikeun, mangga langsung hubungi kami.

    Panjelasan Produk

    Lempeng pipah 1
    Lempeng pipah 2
    Flange
    Lempeng pipah 1

    3 6 4 5 1 2

    Lempeng pipah 2

    5 1 2 3 4

    Flange

    The flange (3) The flange (2) The flange (4) The flange (5) The flange (1)

    Produk sanés anu Kami Didamel

    order
    machining products
    machining
    cnc machining

  • Saméméhna:
  • Teras: